Wil je mijn Valentijn zijn?

Volgende week is het Valentijsdag. Een leuk fenomeen, overgevlogen uit Amerika en de meeste Hollanders vinden het maar flauwekul. Echt zo’n Amerikaans ding, typisch vrouwen, echt commercieel, niets aan want waarom moet er een speciale dag voor zijn? Je houdt toch alle dagen van iemand? Tenminste… dat zegt de meerderheid in je gezicht… En ondertussen….. Het is aangetoond dat meer dan 75% van de Nederlanders iets aan Valentijnsdag doet…

Dus ondanks het ‘commerciële Amerikaanse ding’, alle winkels zijn roze gekleurd, blijf het leuk om iemand wat extra aandacht te geven. Of wat extra aandacht te krijgen…. Want laten we eerlijk zijn, zijn er meerdere dagen in het jaar waar jij juist die extra dingen voor je liefde (of de mensen die je heel dierbaar zijn) doet? Ben je je er van bewust dat dat beetje extra aandacht jullie relatie weer wat nieuw leven inblaast? Nee? Grijp deze dag dan met beide handen aan…! En doe het dan ook met aandacht, zoek iets persoonlijks uit of kies een persoonlijke kaart.

En als je heimelijk verliefd bent dan kun je het juist op een dag als deze bekend maken. Je weet maar nooit waar het toe leidt…. Het kan klein of heerlijk groot zijn, doe iets wat het beste bij jou past. Op Valentijnsdag kan het eigenlijk nooit mis gaan.

Je hebt nog een week om de recepten te oefenen die je voor je lief gaat maken, na te denken over hoe je jouw liefde voor haar/hem kenbaar gaat maken, of hoe je jou man/vrouw waar je al minstens 25 jaar naast op de bank zit eens kunt verrassen.

L I E F D E is zo belangrijk, niet zozeer op een dag als Valentijnsdag, maar juist op die andere dagen. Maar omdat we het vaak zo gewoon vinden is het misschien juist leuk om deze dag net dat beetje extra te doen. Gewoon…. uit liefde…… omdat het leuk is….

https://www.24kitchen.nl/populair/kook-met-liefde-een-valentijnsmenu
simpele recepten die het hart van de vrouw doen smelten… Maar ja, is koken voor haar op zich al niet voldoende…..?

Recepten voor de mannen, immers liefde van de man gaat door de maag…?

Eén opmerking over 'Wil je mijn Valentijn zijn?'

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: