365 goede voornemens..

Het einde van het jaar is in zicht en zoals zovelen kijk ik ook naar wat ik gedaan heb het afgelopen jaar en wat ik anders wil doen in het nieuwe jaar. Mijn grootste probleem is dat ik altijd goede voornemens heb maar dat deze eind februari als sneeuw voor de zon verdwenen zijn omdat ik het doorzettingsvermogen niet heb, of omdat het me niet het resultaat oplevert dat ik voor ogen had.

Natuurlijk wil iedereen een gezond gewicht waar hij zich lekker bij voelt, meer geld op de bankrekening om leuke dingen mee te doen en minder zorgen en stress zodat het geluksgevoel wat vaker ervaren wordt. Ik ook. En omdat ik dit jaar besloten heb dat ik het nu écht ga waarmaken heb ik mijzelf een groot cadeau gedaan; ik heb me opgegeven voor het jaarprogramma van 365 dagen succesvol! We hebben de bonusseminars achter de rug en ik kijk uit naar 28 januari, wanneer we voor het eggie starten.

Met een plons in de Noordzee trap ik mijn jaar af en ga ik werken aan de versie 2.0 van mijzelf, nog wel even een goed verhullend badpak kopen ;). Want wie kan er beter aan mij werken dan ikzelf? Ondanks de liefde in mijn leven, die me mooi vindt zoals ik ben, ben ik nog niet helemaal blij met mijzelf en mijn leven. En daar wil ik aan gaan werken, en nu serieus! Niet dat ik hiervoor niet serieus was hoor, maar na alle ups en downs de afgelopen drie jaren ben ik op een punt gekomen dat ik de vermoeidheid en stress zat ben. Ik wil optimaal kunnen genieten van het leven en dat betekent mijn rugzak legen en de verdrietige bagage een mooie plek geven.

365 dagen succesvol, of eigenlijk 366, we krijgen er allemaal een dag bij, een extra dag om van te genieten. 2016 wordt mijn jaar, ik heb het vaker gezegd maar dit jaar is mijn jaar! Ik ben 42 en ga knopen doorhakken, afscheid nemen van vervelende bagage, afscheid nemen van bepaalde mensen  en meer ruimte maken voor mijzelf, nieuwe uitdagingen en leuke contacten.

Het schrijven zal misschien een andere vorm krijgen, met wat andere onderwerpen, single ben ik inmiddels niet meer, maar relaties en liefde staan bij mij nog steeds centraal, alsook werk, seks, het leven en vriendschappen. 365 zal ongetwijfeld een invloed hebben op wat ik met jullie deel, en ondanks dat het me veel geld en tijd kost zal het me hopelijk nog veel meer opleveren!

Ik dank jullie allemaal voor het lezen van mijn blog, de lieve en leuke reacties en hoop jullie in het nieuwe jaar weer tegen te komen. Voor nu hele gezellige kerstdagen, een goede jaarwisseling en een fantastisch 2016 gewenst!

2 gedachten over “365 goede voornemens..

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: