Begin…

Met de Top2000 op de achtergrond sta ik de tapas voor vanavond te maken. Tranen biggelen over m’n wangen bij sommige nummers, of het nou Stef Bos of Guns ’n Roses is, de mooie herinneringen komen allemaal voorbij.

De uien maken me huilen, maak ik mezelf wijs, en ik geef me er maar even aan over. Ik ben dankbaar dat ik een mooi leven, heel veel lieve vrienden, een gezonde familie en een fantastische liefde heb. Ik lach om de hilarische avonden en geniet nog na van het surfen, de wandelingen, de theater- en muziekvoorstellingen, de boottochtjes, de feestjes en alle goede gesprekken!

Niet iedereen heeft een fijn jaar achter de rug en ik hoop voor iedereen dat 2016 beter, liefdevoller en zonniger jaar wordt! Het is weer een nieuw jaar, een nieuw begin en daar gaan we met elkaar ons best voor doen!

Dank, iedereen die een deel uitmaakt van mijn leven, voor de liefde, de vriendschap, de lessen, het huilen en het lachen! Op naar een mooi nieuw jaar, een nieuw begin, maak er een gezellige avond van en hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: