Oud en nieuw

De meesten onder ons vinden het vieren van Oudejaarsavond maar niets, een opgedrongen duur feest dat meestal teleurstellend is. Je moet verplicht opblijven en als je rond half een al naar huis wilt ben je een party-pooper. We eten ons buikje weer rond, terwijl we net de kerstmaaltijd in het riool gedumpt hebben en bedenken goede voornemens als minder eten en meer sporten.. Ahum….

Maar laat ik niet te negatief zijn. Oud en nieuw vieren betekent ook dat je terug kijkt op de leuke dingen van het afgelopen jaar en de kansen en uitdagingen voor het nieuwe jaar.  En ondanks dat ik misschien niet mijn meest leuke jaar achter de rug heb, heb ik zeker ook genoten van de mooie en leuke dingen:

Oerol op Terschelling met een goede vriendin was hoogtepunt nummer 1. Wat was dat relaxed genieten van het mooie weer, de leuke mensen, het lekkere eten en drinken en de prachtige voorstellingen. Ik heb voor het nieuwe jaar de week al in mijn agenda geblokt en hoop echt weer te gaan!

Tripjes naar Duitsland, samen met een leuke man heb ik mogen genieten van de heuvels die dat land rijk is, de Bratwurst, Sauerkraut en het heerlijke bier. Het was genieten en even niet nadenken over mijn dagelijkse perikelen, privé -of werk gerelateerd.

Tennis, we zijn met het team kampioen geworden en ondanks dat ik in 2014 niet meer in dat team en op die club tennis, heb ik genoten van de gezelligheid, de leuke potjes en het kampioensfeest naderhand. Wilde avond met veel eten, dansen en natuurlijk een juiste hoeveelheid drank, is die fiets nou al eens terug gevonden? 😉

Mijn familie en vrienden zijn me nog dierbaarder geworden, want juist in een periode als waar ik nu in zit kom je erachter wie je goede vrienden zijn. Ik dank iedereen die mij het afgelopen jaar heeft gesteund op welke manier dan ook; een gesprek, een kattenbelletje, een sms, een huis voor een lange of korte periode, een dikke zoen, een lekkere maaltijd, een schouder om uit te huilen of een heerlijke dansavond. Ik hoop nog veel mooie tijden met jullie te beleven en er voor jullie te kunnen zijn als dat nodig mocht blijken.

Ik heb ook gewoon genoten van het alleen zijn, het wandelen over de heide, fietsen langs de plassen, lezen van de verschillende boeken, het fietsen door Amsterdam en het autorijden van en naar mijn werk. OK, de muziek begeleidde mij in mijn tocht en al zingend kwam ik de meeste eenzame momenten door. Ik kijk er echt met veel warme gevoelens op terug.

Mijn kinderen, die niet mijn biologische kinderen zijn, waar ik enorm trots op ben. De een studeerde af, de ander studeert medicijnen en nummer drie heeft een moeilijke keuze gemaakt die voor hem momenteel het beste is. Ik houd van ze en dat gevoel neemt niemand mij meer af.

De leuke nieuwe mensen die ik heb mogen ontmoeten, zij maken mijn leven momenteel verrassend en uitdagend. En ook al lopen de ontmoetingen misschien niet helemaal zoals gepland, ik heb er steeds van genoten en hoop meer nieuwe leuke mensen te mogen ontmoeten het nieuwe jaar in een mooie nieuwe stad.

Dussss lieve mensen, dierbare familie, oude bekenden, nieuwe vrienden, mooie mannen, leuke vrouwen, kanjers van kinderen en alle mensen die een plekje in mijn hart hebben:

GELUKKIG 2014, dat al jullie wensen uit mogen komen, maak er een mooi jaar van en zorg goed voor jezelf en je geliefden, dan wordt het nieuwe jaar een groot feest, en hoop ik een beetje mee te feesten! 😉

Eén opmerking over 'Oud en nieuw'

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: